Zack - Herkulesserien - bog 1

Vis stort billede
Zack - Herkulesserien - bog 1

50,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Fire burmesiske kvinder fra en stockholmsk massageklinik findes brutalt myrdet, og en femte læsses svært såret af foran Söder sygehus. Efter hendes skader at dømme er hun blevet angrebet af hunde.
Kriminalinspektør Zack Herry er en kompliceret antihelt med en dunkel fortid. Med den udødeliges mod vil han rydde op i Stockholms kriminelle underverden, men han hjemsøges af minderne fra en fjern fortid.

Om natten forsøger at han at undslippe sine dæmoner ved at opsøge klubmiljøet og tage coke med de mennesker, han burde sætte bag lås og slå. Med politiets interne efterforskere i hælene forsøger Zack at forstå de kræfter, der ligger bag massageklubmordene. Handler det om had til kvinder, racisme eller menneskehandel? Det eneste Zack ved med sikkerhed er, at flere kvinder vil miste livet, hvis ikke han finder morderen i tide.

ZACK er første bind i Kallentoft og Luttemans Herkulesserie, fritbaseret på den græske myte om Herkules' tolv arbejder. Serien spås en stor fremtid, og svenske Bookmark har indsolgt 50.000 eks. til svenskeboghandlere.

Om forfatterne:
Serien er produkt af samarbejdet mellem Mons Kallentoft og Markus Lutteman. Kallentoft har et stort forfatterskab bag sig med over 2,5 millioner solgte bøger verden over. Lutteman er journalist og forfatter med en række stærke nonfictiontitler i bagagen. Kallentofts finkallibrerede sprog og Luttemans sans for skarpt skårne historier og høj fart sætter scenen for første bog i en hitserie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Markus Lutteman / Mons Kallentoft
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zack
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 146 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 39 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740015218

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Zack - Herkulesserien - bog 1 Politikens Forlag