Yndigt land

Vis stort billede
Yndigt land

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Hun var stendød. Blod over hele hovedet. Så underlig bleg over hele kroppen. Som en ribbensteg i en køledisk. Hendes retarderede søn Dennis sad ved liget af sin mor. Han rørte hendes bryster, kaldte på hende, omfavnede hende. Han var smurt i blod, havde ikke noget tøj på. Lidt som når man ser en død dyremor, hvor ungerne kravler pibende rundt. Der lå en hammer på gulvet. En stålhammer med blåt gummihåndtag.
Langeland ,en idyllisk ø med smuk natur, men også fattigdom, druk, voldtægt, indavl - og mord. Der flyver ikke engle ud af helvede. Der findes børn, der hader deres forældre. Der findes børn, der slår deres mor ihjel med en hammer.
Politiet er ikke i tvivl. Dennis er allerede dømt. Men journalist og tidligere kommunist Rosa Rohde og hendes sommergæst, københavnerbohemen Marcel Hansen, er ikke overbevist og begynder deres egen efterforskning blandt Langelands kulturelite, luksusturister, adel og underklasse.
"Yndigt land" er Claus Holm Thomsens første krimi. Han har tidligere udgivet ungdomsromantrilogien "Den største kunst er kærlighed" (2010), "Elsker dig for evigt" (2012) og "Kærelighed på udebane" (2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Holm Thomsen
Sideantal: 244
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: Yndigt land
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Torgard
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 398 g
Udgivelsesdato: 14 May 2014
Oplagsdato: 14 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792286857

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk