Vintergæk (storskrift)

Vis stort billede
Vintergæk (storskrift)

899,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storskrift
1 bind
“En fantastisk thriller, som tegner et stemningsmættet billede af det dekadente, korrupte Moskva i røverkapitalismens sidste tid.”
Leif Davidsen
Engelske Nick Platt arbejder som advokat i Moskva – en by fuld af fristelser og korruption, hurtige penge og armod. Hans arbejdsopgaver består, med hans egne ord, i at ‘smøre læbestift på svin’. En dag redder han to søstre, Masja og Katja, fra en lommetyv, og snart er de unge kvinder en del af hans natteliv, som optager ham mere end de dubiøse forretninger, han er med til at afvikle om dagen. Nick falder for Masja, og uden at registrere det sendes han ud i et moralsk frit fald – indtil han befinder sig midt i et spind af bedrag og løgne, hvor byens mørke hemmeligheder og hengemte lig først kommer til syne som vintergækker, når den dybe sne endelig smelter bort i det første forår.
’Vintergæk’ er en medrivende thriller, en Moscow noir om erotisk besættelse, selvbedrag og fortabelse i det postkommunistiske Rusland, hvor en indarbejdet kamp for overlevelse overskygger mere luftige idealer. over.
“Stram, betagende … En fuldstændig forførende debut.”
The Times
“En elektrificerende omgang … angriber alle ens sanser med sin kraft og poesi og efterlader læseren overvældet og sulten efter mere.”
The Independent

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A D Miller
Sideantal: 338
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: Snowdrops
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ninna Brenøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Udgivelsesdato: 18 Jan 2016
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771295597

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Vintergæk (storskrift) Klim