Vildspor

Vis stort billede Tilføj
Vildspor

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Manden, der kalder sig Frede Asmussen, har lagt en plan. Han ønsker at score kassen og planen indebærer, at han må skille sig af med sin rige kone. Som instrument og potentiel hitman finder han en ung forkommen fyr på et kørekursus for kørekortsfradømte. Men det går ikke helt som planlagt. Knægtens nerver svigter, og han vælger, da han ser ofret med en hund i snor, at undvige (kontrakten sagde ikke noget om nogen hund). I stedet torpederer han en modkørende bil, hvor halvdelen af en familie bliver dræbt. Leif, som den unge mand hedder, kommer for retten og bliver idømt seks måneders fængsel for uforsvarlig kørsel. Leif er hårdt presset på økonomien, så han beslutter sig for at prøver at afpresse Asmussen, fordi han jo har en medskyld. Leif truer med at gå til politiet og Asmussen ser ingen anden udvej end at tage livet af Leif. Det første drab fører til det næste, for flere er kommet på tværs af Asmussen og hans forsøg på at bevare hemmeligheden. Men hvem er Asmussen egentlig?
Sideløbende med fortællingen om Leif og Asmussen følger man Sofie, hvis mor og søster blev dræbt ved trafikulykken, som ender med at befinde sig i midtpunktet af sagens opklaring.
Vi er i Randers, og sagernes opklaring er overladt til vicekriminalkommissær Marianne Iversen og hendes team. Efter sin fiasko i Thisted er hun “flyttet” til Randers. Hendes jagt på morderen ender imidlertid det sted, hun mindst af alt havde ventet.
Vildsporer en flerdimentionel krimi, der viser mange sider af politiets arbejde og samtidig fokuserer på pressens rolle i lokalsamfundet. Bogen er andet bind om Marianne Iversen.
Martin Bavngaardog Karin Hedeer begge journalister og har tidligere skrevet krimien Bunkersammen, der udkom i 2009, hvori man for første gang bliver introduceret for Marianne Iversen. Martin Bavngaard har desuden et selvstændigt forfatterskab ved siden af krimiserien sammen med Karin Hede.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Hede / Martin Bavngaard
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 31 Mar 2011
Oplagsdato: 31 Mar 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702270

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk