Vilde køtere

Vis stort billede Tilføj
Vilde køtere

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tilværelsen som pensionist behager overhovedet ikke John Rebus. Hobbyer, ferier og gør det selv-arbejde er ikke ham. At være politimand ligger ham i blodet. Så da kriminalassistent Siobhan Clarke beder om hjælp med en sag, er han ikke sen til at træde til.
Clarke er i gang med at undersøge mordet på den pensionerede rigsadvokat D.M. Minton. Tilsyneladende et banalt indbrud, som er gået galt, men i afdødes pung finder man et trusselsbrev med ordlyden: JEG SLÅR DIG IHJEL, FOR DET DU GJORDE.
I den modsatte ende af Edinburgh bliver Big Ger Cafferty – Rebus’ livslange nemesis – udsat for et mordforsøg, og han har modtaget et tilsvarende trusselsbrev. Det er nu op til Clarke og Rebus at få samling på trådene og få stoppet morderen.
Kriminalassistent Malcolm Fox er imens blevet tilknyttet en udenbys specialenhed, som overvåger og skygger en berygtet Glasgow-gangsterfamilie, der turnerer fra by til by på blodig jagt efter et eller andet.
Vilde køtere hærger Edinburgh.
"Han stak hænderne i lommen og vendte sig mod Cafferty. To gamle mænd, nu med samme legemsbygning og samme baggrund. Satte man dem ved siden af hinanden i en pub, kunne en tilfældig iagttager sagtens tage dem for et par venner, der havde kendt hinanden siden skoletiden. Men deres livshistorier lød anderledes."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ian Rankin
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Even Dogs in the Wild
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 708 g
Serie: Rebus og Fox
Udgivelsesdato: 04 Nov 2015
Oplagsdato: 04 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771297423

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk