Varslet

Vis stort billede
Varslet

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Gabrielle Fox kommer sig ovenpå en frygtelig bilulykke og forsøger at genopbygge sin karriere som psykolog. Men efter at hun får en ny patient, Bethany Krall, en morderisk teenager med paranoia, begynder hun at frygte, at hun måske har begået en fejl ved at arbejde med Bethany.

Bethany er vokset op i skyggen af evangelistiske tvangstanker, hun er voldelig, desillusioneret og insisterer desuden på at kunne se ind i fremtiden. Gabrielle tolker disse tanker som en vrangforestilling af dommedag. Men da forskellige katastrofer begynder at finde sted nøjagtig på de dage, som Bethany har forudsagt, og en højt estimeret fysiker pludselig også optræder i ligningen, intensiveres dommedagsgåden. Er den selvudnævnte Nostradamus fra den lukkede afdeling den ultimative manipulator, eller er det muligt, at hun faktisk er en form for budbringer i en skala, som ingen før har oplevet?

Vanvittig spændende. Mareridtsfremkaldende. Nær fremtidsroman med aktuelt klimatema krydret med religiøst vanvid. Morderisk forstyrret teenagers paranoia.

Bogen udkom sommeren 2009 i Storbritannien til fabelagtige anmeldelse og er valgt som HOVEDBOG I TV BOGKLUBBEN På CHANNEL 40, hvilket har givet den en enorm eksponering i England. Romanen har fået ubeskriveligt gode anmeldelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Liz Jensen
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Rapture
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 618 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2010
Oplagsdato: 22 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756796750

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk