Vandrende sjæle (filmudgave The Host), pb.

Vis stort billede
Vandrende sjæle (filmudgave The Host), pb.

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vores verden er blevet invaderet af en skjult fjende. Mennesket er blevet ufrivillige værter for disse indtrængende væsner, som overtager sindet, alt imens kroppene forbliver intakte og fortsætter deres hverdagsliv tilsyneladende uberørte. Størstedelen af menneskeheden er bukket under.

Da Melanie, en af de få frie mennesker der er tilbage, bliver fanget, er hun sikker på, at hun skal dø. Vandreren, den indtrængende ”sjæl” som er blevet tildelt Melanies krop, er blevet advaret omudfordringerne ved at bo i et menneske: de overvældende følelser, overfloden af sanser, de alt for levende erindringer. Men der er én ting, som Vandreren ikke havde forberedt sig på: kroppens tidligere beboer nægter at forsvinde.

Vandreren trænger dybt ind i Melanies tanker og håber at finde oplysninger om de sidste frie menneskers skjulte tilholdssted. I stedet fylder Melanie Vandrerens tanker med billeder af den mand, som Melanie elsker – Jared, et menneske som lever i skjul. Ude af stand til at adskille sig selv fra sin krops ønsker, begynder Vandreren at længes efter netop den mand, hvis opholdssted hun er blevet pålagt at opspore.

Da udefrakommende kræfter gør Vandreren og Melanie til uvillige allierede, tager de af sted på en farlig og usikker søgen efter den mand, de begge elsker.

BOGEN BAG FILMEN THE HOST

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephenie Meyer
Sideantal: 768
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 147 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 55 mm
Vægt: 1028 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2013
Oplagsdato: 09 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711383391

Sprog

Dansk

Vandrende sjæle (filmudgave The Host), pb. Lindhardt Og Ringhof