Valkyriesang

Reduced price!
Vis stort billede
Valkyriesang

231,96 kr

-20%

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Jan Fabel er en plaget mand, og det er kvinderne, der plager ham. Susanne, hans samlever, forlanger mere fokus, hans datter overvejer at melde sig til politiet, og hans ekskone holder ham ansvarlig for datterens beslutning. Og som om det ikke er nok, har Englen fra St. Pauli slået til igen efter en pause på over 10 år.
En engelsk popstjerne bliver fundet døende i Hamburgs Reeperbahn. Tilsyneladende effektivt knivstukket af Englen. Det bliver begyndelsen på en række vildt forskellige episoder med dødelig udgang, der kommer tættere og tættere på Jan Fabel og hans hold ved Hamburgs politi. Og på det danske politi, der deltager i jagten.
Jan Fabels jagt på sandheden konfronterer ham med en skræmmende effektiv morder, og han forstår snart, at det farligste i hans jagt på Valkyrien er, at han måske finder hende.
Valkyriesang er en dødspændende og underfundig krimi om kvinder der hader mænd – og måske har en grund til det. Bogen er femte selvstændige bind i serien om Jan Fabel. De foregående bind er Blodørn, Mord er ikke noget eventyr, Til evig tid og Karnevallets mester.
Craig Russell, f. 1956, kommer fra Skotland, men har en stor interesse i tysk sprog og historie, hvorfor serien om Jan Fabel foregår i Tyskland. Udover serien om Jan Fabel, har han også skrevet foreløbigt to bind om privatdetektiven Lennox, som foregår i 50'ernes Glasgow.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sideantal: 381
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: The Valkyrie Song
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 01 Apr 2013
Oplagsdato: 01 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770703499

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk