Under pres

Vis stort billede
Under pres

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

En mørk decembernat skydes handlingen bogstavelig talt i gang i Ålbækbugten. Straks efter sker et mord i en lille fiskerby inde på kysten. Anna Storm og to kolleger må tage affære.

Et mystisk privatfly nødlander i Råbjerg Mile. En passager forsvinder med en sejldugstaske med ukendt indhold og bliver jagtet af fremmede med skarpladte våben.

Det russiske vagtselskab MorningStar tager mange midler i brug for at bevare kontrollen over store byggepladser i Aarhus, Hamburg og Malmø.

En ny mand ansættes i Rigsvåbnet og får snart sin ilddåb. Han stifter tæt bekendtskab med kastestjerner. Store mængder af falske eurosedler indgår i mange sammenhænge.

Anna Storm og Asger Bjørn er igen udfordret. Anna også på det kulinariske område.

Uddrag af bogen
En mand med maskinpistol gik hen til hullerne i bilen og tømte et magasin mod personerne i limousinen. Det samme skete med livvagterne i den efterfølgende bil. En brutal likvidering var udført i løbet af ganske få sekunder.

Netop da to mand fra hvert af Rigsvåbnets hold nåede frem til fods, havde fire mænd revet de gule jakker af og flygtede i rabatten ned mod den tværgående hovedvej, hvor en større bil med motoren i gang holdt klar i retning mod Næstved.

Om forfatteren
Tom Oxager er billedkunstner og krimiforfatter med bopæl i Sæby. Hans by er blevet et skattet opholdssted, hvor fantasien blomstrer. De fem bøger med Anna Storm og Rigsvåbnet har deres udgangspunkt i byen ved havet, men færdes rask væk over det meste af Europa. To nye Sæby-krimier, De gode græd og de onde lo og Halsløs gerning , har andre personer og giver et humoristisk billede af folk og fæ i den idylliske by, der har meget andet end kriminalitet at kæmpe med.

Se hans malerier og bøger på: www.tom-ox.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Oxager
Sideantal: 242
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 358 g
Udgivelsesdato: 12 Nov 2015
Oplagsdato: 12 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793395183

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk