Under Mørket

Vis stort billede
Under Mørket

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En tidligere soldat findes myrdet og parteret i en skov på Nordfyn. Samtidig modtager flere danskere afskårne fingre fra en person, der kalder sig “En far”. Afsenderen vil have Danmark til at trække sig ud af krigen i Afghanistan, ellers optrapper han sine handlinger.
For vicepolitikommissær Karsten Niebuhr er sagen anderledes end alle andre sager, han har arbejdet med. Han er tvunget til at arbejde sammen med efterretningstjenesterne, og fordi afsenderen kommunikerer ved at sende mails til pressen, er der fuld opmærksomhed på lemlæstelserne. Sagen spidser til, da det viser sig, at der sandsynligvis er mere end en gerningsmand.
Under mørket er en fortælling om sorg og tab. Om angsten for at miste og viljen til at gå hele vejen. Også hvis det betyder, at man skal dybt ind under mørket ...
Uddrag af bogen:
Niebuhr betragtede fordybningen i skovbunden, hvor mørke områder tydeligt viste, hvad der var foregået. Der var blod og kropsvæske i store mængder. Teknikeren irriterede ham. Selvfølgelig havde morderen regnet med at få sit drab afsløret hurtigt. Det var hele formålet med det her. En besked til offentligheden eller politiet, eller hvem det nu var tiltænkt. For at vise, hvor dygtig han var til at iscenesætte en partering.
”Hvem opdagede drabet?”
”En skovfoged. Som også kunne fortælle, hvem personen sandsynligvis er. Selv om vi jo altså mangler et hoved. Og fingeraftryk bliver der heller ikke noget af.”
Alex Kjær født i 1964 og opvokset i Østjylland, er uddannet journalist og har mange års erfaring fra dagbladsverdenen. Under mørket er hans første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alex Kjær
Sideantal: 363
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 560 g
Udgivelsesdato: 08 Jul 2012
Oplagsdato: 08 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792920065

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk