Ulykkesfuglen - kriminalroman

Ulykkesfuglen - kriminalroman Forstør

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vinteren har været lang for Patrik Hedström og hans kolleger på Tanumshede politistation. Rutinearbejde og trivialiteter har fyldt døgnet ud, men da foråret og de lyse timer rammer Fjällbacka, brydes hverdagens trummerum.
Reality-programmet Fucking Tanum - og ikke mindst de stærkt omdiskuterede deltagere - indtager lillebyen Fjällbacka. Med dem følger sladderen, konflikter blandt Fjällbacka-beboerne og kommunens spidser især - og selvfølgelig mediernes bevågenhed.
På politistation har betjent Hanna Kruse sin første arbejdsdag. Selv samme dag modtager de på stationen et alarmopkald om en bilulykke. Patrik og Hanna tager ud til ulykkesstedet og finder liget af en kvinde - og en umiskendelig stank af alkohol.
Ved første øjekast er sagen soleklar: Det er en tragisk bilulykke.
Men Patrik aner uråd, og det viser sig også efterfølgende, at den kvindelige bilist er blevet myrdet med fuldt overlæg. Efterforskningen er i gang. Imens eskalerer konflikterne omkring reality-programmet, og det hele ender ud i kaos, da liget fra en af deltagerne dukker op blandt skidtet i en affaldscontainer.
Er det den samme morder, der er på spil i begge tilfælde?
Og er der en sammenhæng mellem det brutale mord i Fjällbakca og flere andre uopklarede mord i Sverige?
Patrik står over for sit livs største udfordring .
Ulykkesfuglen er en nervepirrende og brændende aktuel krimi, der for alvor stadfæstede Camilla Läckbergs position som Sveriges måske førende krimidronning. Bøgerne er solgt i over 2 mio. eksemplarer i hjemlandet, solgt til 18 lande og filmatiseret som tv-serie.
Ulykkesfuglen er fjerde bind i serien om politimanden Patrick Hedström og forfatterinden Erica Falck. På dansk er også udkommet Isprinsessen, Prædikanten og Stenhuggeren.
Vinder af folkets litteraturpris i Sverige
Bedst sælgende forfatter i Sverige 2006

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Camilla Läckberg
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ellen Boen
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 165 mm
Højde: 233 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 639 g
Udgivelsesdato: 05 Mar 2008
Oplagsdato: 09 Oct 2008
Varefakta
Reference

b-9788770551809

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Ulykkesfuglen - kriminalroman People'S Press