Uhyrligheden (storskrift)

Vis stort billede
Uhyrligheden (storskrift)

899,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storskrift
2 bind
I Venedig – hemmelighedernes by – er to kvinder på jagt efter en morder.
Kaptajn Kat Tapo er den yngste kvindelige officer i det venitianske carabinieri-korps, og hun får sin første mordsag, da en kvinde iført præstedragt driver i land ved foden af en kirke. Hun er blevet skudt og derefter kastet i lagunen.
Sekondløjtnant Holly Boland boede som barn og ung i Italien. Nu er hun vendt tilbage til den amerikanske militærbase i Venedig og bliver sat til at efterforske mordet på en kvindelig aktivist, hvis lig også er blevet smidt i vandet.
Kat og Holly gør fælles sag, da de to mord viser sig at have have forbindelse til hinanden, men så begynder spor at pege tilbage mod magtfulde og lyssky kræfters indblanding i krigen i Eksjugoslavien, og fra officiel side lukkes efterforskningen helt ned. Det nægter Kat og Holly, og nu starter et grumt og dødsensfarligt spil både i virkelighedens Venedig og i den virtuelle udgave af byen, Carnivia, som et nørdet lokalt computergeni har udviklet.
"Jonathan Holt debuterer med denne roman, og det tegner til at blive en af de helt store indenfor genren. Hans plot, som faktisk er bygget på virkelige begivenheder, omfatter både det amerikanske militær, den katolske kirke, mafiaen og højtstående italienske embedsmænd, og det er vist ikke set før. Samspillet mellem den traditionelle spændingsromans virkemidler kombineret med det virtuelle Venedig fungerer optimalt og giver romanen sin helt egen drivkraft og fascination.
De tre hovedpersoner, de to handlekraftige kvinder og det dybt traumatiserede computergeni (han blev bortført som barn og fik skåret begge ører og næse af), er både interessante og vedkommende. Når dertil så kommer, at forfatteren fremviser et overbevisende kendskab til Italien og italiensk, så kan man næsten ikke forlange mere. Som nævnt er romanen noget af det bedste af sin art, og heldigvis skulle de næste bind allerede komme på dansk til næste år."
Arne Larsen, Litteratursiden
Første bog i Carnivia-trilogien

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonathan Holt
Sideantal: 611
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: The Abomination
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Steffen Rayburn-Maarup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Serie: Carnivia
Udgivelsesdato: 11 Feb 2016
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771295580

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Uhyrligheden (storskrift) Klim