Udenrigskorrespondenten - kriminalroman

Vis stort billede Tilføj
Udenrigskorrespondenten - kriminalroman

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kalenderen siger vinteren 1938 og hele Europa emmer af den kommende krig. I Paris forsøger den italienske journalist Carlo Weisz at nyde livet mest muligt på sikker afstand fra Mussolinis fascistiske jerngreb - som udenrigskorrespondent for Reuters. Men da man samtidig et andet sted i byernes by finder redaktøren for den lille italienske undergrundsavis Liberazione død, gives redaktørposten videre til næste medlem i rækken: Weisz.
Paris folder sig ud som et elektrisk ladet spændingsfelt af modsatrettede interesserer mellem de forskellige efterretningstjenester. Og sammen med Weisz føres læseren af sted gennem et desillusioneret Europa, der er lammet af frygt og forfald. Her står totalitarisme og krig i skarp kontrast til personernes menneskelige sårbarhed, og det lægger en væsentlig dæmper på idealismen.
Udenrigskorrespondentener den amerikanske forfatter Alan Fursts anmelderroste spionroman fra 2006. Furst formår med sin unikke blanding af stemningsfyldte beskrivelser og underspillet handling at genskabe atmosfæren fra 1930'ernes på en gang vemodige og hårdkogte Europa.
Med romanen Udenrigskorrespondentenintroducerer forlaget Rosenkilde & Bahnhof en ny forfatter på den danske litterære scene. Flere titler følger.
Alan Furst(f. 1941), amerikansk forfatter, der med sit sproglige overskud og sine nuancerede personskildringer nyder enorm international succes, og hvis sikre stil har resulteret i en revitalisering af spiongenren. Furst har rejst rundt som journalist i Østeuropa og Rusland. Han har boet i Frankrig i en længere periode men er nu bosat på Long Island i New York.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alan Furst
Sideantal: 295
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Foreign Correspondent
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mette Wigh Tvermose
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Udgivelsesdato: 14 Aug 2011
Oplagsdato: 14 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792503848

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Udenrigskorrespondenten - kriminalroman Rosenkilde & Bahnhof