Tusmørkemanden

Vis stort billede Tilføj
Tusmørkemanden

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

På en udtørret spansk bjergskråning har Van der Valk efterladt blod og splintrede knogler, et par fragmenter af tarmen og en 1075 Mauser-riffelkugle. Ingen har brudt nogen love. Men en smuk, midaldrende millionær er forsvundet med en nøgen pige. Og Van der Valk får til opgave at finde ud af hvorfor og hvorhen, men visse mennesker vil dræbe ham for at forsøge.
Nicolas Freeling, engelsk kriminalforfatter; født under navnet Nicolas Davidson (1927-2003). Freeling skrev over 40 bøger, hovedparten krimier og detektivromaner – og kogebøger. Hans mest kendte krimiserie er den om inspektør Van der Valk i Amsterdam, som blev filmatiseret til BBC i 1970’erne og fik en revival i 1990’erne.
Freeling blev født i London, men rejste meget. Han døde i sit hjem vest for Strassbourg i Frankrig, hvor han tilbragte meget af sit senere liv. Han var militærmand og levede senere bl.a. af catering og som kok. Lidt kuriøst er det, hvordan hans forfattergerning fandt sin start: Han begyndte at skrive under en tre ugers fængselsstraf, som han blev idømt for at stjæle et stykke kalvesteg med hjem fra den restaurant, han arbejdede på – skønt det dog var almindelig praksis i restaurantbranchen, at de ansatte på denne måde hjemtog frynsegoder. En imponerende forfattergerning kom der dog ud af denne spæde start på en forbryderisk løbebane!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicolas Freeling
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: The King of the Rainy Country
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Grete Juel Jørgensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En Van der Valk-krimi
Udgivelsesdato: 13 Oct 2015
Oplagsdato: 13 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740912

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Tusmørkemanden Rosenkilde & Bahnhof