Trofæ

Vis stort billede
Trofæ

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Elizabeth Caspersen er en hovedrig arving til et verdensomspændende dansk industriimperium, men finder en dvd i sin afdøde fars pengeskab. Filmoptagelser skildrer en kynisk, velorganiseret menneskejagt i et arktisk landskab. En jagt, der ender med en ung mands død. Filmen kan ødelægge Elizabeth Caspersen, hendes familie og farens eftermæle. Hun hyrer ekspolitimand og ekssoldat Michael Sander til diskret at identificere offer og bødler. Sander hvirvles ind i en gådefuld og bizar verden med menneskesafarier, organiseret af en gruppe jægere og veteraner fra Balkan og Afghanistan og rigmænd med herrefolksmentalitet, der kræver bestandigt farligere adspredelser. Under opklaringen indleder Michael Sander et tøvende og problematisk samarbejde med politikommissær Lene Jensen fra Rigspolitiet, der både efterforsker et mystisk selvmord begået af en veteran fra Den Kongelige Livgarde, og prøver at hævne mishandlingen og voldtægten af sin datter.Michael Sander og Lene Jensen er af natur ensomme ulve, men tvinges til at opbyde al deres kunnen og erfaring for at overleve den næste menneskejagt, hvor de selv er de jagede.

Steffen Jacobsen, Passageren, Den Gode Datter og Når De Døde Vågner, har høstet stor international anerkendelse for sine spændingsromaner.

Pressen skriver: Man bliver totalt opslugt Og det er en god historie, som Steffen Jacobsen dygtigt forstørrer, dramatiserer og perverterer til en fortælling, der buldrer af spænding og nerve. Så dygtigt, at man glemmer at stå af toget, udsætter aftensmaden og forbander vækkeuret, fordi man liiige skal læse bare et par sider mere.

****** (6 stjerner) Ekstra Bladet .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Jacobsen
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 780 g
Udgivelsesdato: 04 Feb 2013
Oplagsdato: 05 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370713

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk