Tretten timer

Vis stort billede
Tretten timer

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Forrygende og socialt indigneret politiroman fra Cape Town." ***** Bo Tao Michaelis Politiken

En ung amerikansk turist er blevet myrdet på åben gade, og hendes rygsæk er blevet stjålet. Hendes veninde er på vild flugt fra morderne og ender med at skjule sig i et tilsyneladende forladt hus højt oppe ad skråninger til Taffelbjerget.

Da der slås alarm, bliver den erfarne politimand Benny Griessel hentet ind som leder af efterforskningen, og det bliver hans opgave at finde pigen før morderne. Samtidig udløses en anden eksplosiv sag, da en pladeproducent findes myrdet i sit hjem.

Den erfarne politimand Benny Griessel får to sager at løse på én gang. En ung kvindelig turist er på vild flugt op ad Taffelbjerget i Cape Town. Hendes forfølgere har allerede slået hendes veninde ihjel på åben gade. Et andet sted i byen er en anden kvinde mistænkt for mordet på sin mand. Samtidig kæmper Griessel med sine egne dæmoner.

"Årets foreløbig bedste krimi" Tonny Worm, Information

"En vanvittigt spændende krimi med den meget sammensatte Benny Griessel som et i den grad holdbart centrum, der kan fortjene en stor plads i kriminallitteraturhistorien! Flot, flot krimi og roman!" ***** Bogbrokken.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Deon Meyer
Sideantal: 484
Sprog: Dansk
Originaltitel: Thirteen Hours
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Svend Ranild
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 10 Jun 2013
Oplagsdato: 10 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220902

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Tretten timer Lindhardt & Ringhof