Total Kheops

Vis stort billede
Total Kheops

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Fabio Montales hjerte bløder for Marseille. Marseille med sin Vieux-Port, sine Calanques og sine små bistroer. Men frem for alt fordi Marseille er en livsstil. Marseille - denne by med en smag af anis, rosévin fra Provence og soupe au pistou - er blevet Fabios ét og alt, hans styrke og svaghed. Fabio - en degraderet strisser, en storbyens Odysseus og en ynder af Lagavulin, jazz og flotte piger. En mand der har anbragt minderne og smerterne i et lille hus ude ved kysten.
Men Marseille er ubønhørlig. Altid i bevægelse, og alligevel en by der husker. Fortiden er blodig, da den vender tilbage. Fortiden, hans fortid, de italienske immigranters, vildskabens og venskabets fortid. Fortøjningerne, der fastholdt Fabio i mindernes havn, har revet sig løs. Med Manu og Ugo myrdet, Leila voldtaget og Lola på flugt er det Total Kheops! ... Med andre ord et uigennemskueligt kaos, et betændt hængedynd, man ikke slipper fra uden skrammer på sjæl og legeme.
Med Total Kheopshar Jean-Claude Izzo skrevet den vel nok smukkeste hyldest, der nogensinde er blevet Middelhavsbyen Marseille til del. Total Kheops, der er et hovedværk inden for fransk krimilitteratur, er første del af en trilogi, hvor Fabio Montale er hovedperson og handlingen udspiller sig i Marseille. Bogen er udkommet i imponerende oplag og er indtil videre oversat til 19 sprog. Total Kheopssætter fokus på emner som racisme, sociale konflikter, mafialigaerne, de prostituerede, de skydelystne cowboys i uniform og immigranternes sønner uden hverken håb eller fremtid.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jean-Claude Izzo
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Arnaud De Grave
Originaltitel: Total Khéops
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Tang
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Arnaud De Grave
Udgiver: Labyrint Forlag
Bredde: 125 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 382 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2009
Oplagsdato: 23 Aug 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792452009

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Total Kheops Labyrint Forlag