Tilståelsen, hb.

Vis stort billede Tilføj
Tilståelsen, hb.

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En uskyldig mand skal henrettes. En skyldig mand kan redde ham. For hver uskyldig mand, der bliver sendt i fængsel, går en skyldig løs derude. Han forstår ikke, hvordan politiet og anklagemyndigheden kunne pågribe den forkerte mand, og han er overvældet over sit held, da dommen falder, og en anden bliver erklæret skyldig. Det er i orden med ham, at en uskyldig mand bliver idømt dødsstraf, og han glæder sig over dommen.

Sådan tænker Travis Boyette. I 1998, i den lille by Sloan i Texas, kidnappede, voldtog og kvalte han byens populære cheerleader. Han begravede hendes lig på et sikkert sted og så med forbløffelse til, da politi og anklagemyndighed pågreb og dømte den lokale fodboldstjerne, Donté Drumm.

Ni år senere: Travis Boyette er netop blevet løsladt i Kansas for en anden forbrydelse; Donté Drumm skal henrettes om fire dage. Travis lider af en uhelbredelig hjernetumor. For første gang i sit sølle liv beslutter han sig for at gøre det rigtige: Han tilstår.

Men hvordan kan en skyldig mand overbevise advokater, dommere, nævninge og politikere om, at de har besluttet at henrette en uskyldig mand?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Grisham
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Confession
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 139 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 571 g
Udgivelsesdato: 31 May 2013
Oplagsdato: 31 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711376393

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Tilståelsen, hb. Lindhardt Og Ringhof