Til evig tid

Vis stort billede
Til evig tid

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Den tredje krimi i serien om Jan Fabel.
To kendte mennesker findes myrdes inden for fireogtyve timer. Den ene en miljøforkæmper med en venstreradikal fortid, den anden en arvelighedsforsker med speciale i nedarvet hukommelse. De er begge blevet skalperet. Der er efterladt røde hår på begge gerningssteder, og de retsmedicinske undersøgelser viser, at de ikke tilhører nogen af ofrene, men er klippet af det samme hoved – tyve år tidligere.
Jan Fabel og hans team kommer under voldsomt politisk pres for at finde morderen,'Hamburg-frisøren', der tilsyneladende tror, han er reinkarneret for at kunne hævne sig grufuldt på dem, der forrådte ham i et tidligere liv. Drabsefterforskningen afslører, at ofrenes fortid er forbundet, og Fabel må kæmpe en desperat kamp mod uret for at finde gerningsmanden, før han slår til igen. Før han kan det, må Fabel finde den afgørende forbindelse mellem et ældgammel mumificeret lig og en for længst opløst terroristgruppe med en berygtet leder. Men snart er han fanget i et net af intriger, tvangstanker og hævntørst, som ser ud til at spænde over hele seksten århundreder.
Craig Russell kommer fra Skotland, men har en stor interesse i tysk sprog og historie, hvilket er grunden til, at han lader sine romaner foregå i Tyskland. Til evig tid er tredie bind i serien om kriminalhauptkommissar Jan Fabel, de andre to er Blodørn (2008) og Mord er ikke noget eventyr (2009), som blev nomineret til verdens største krimipris, Duncan Lawrie Golden Dagger Award.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originaltitel: Eternal
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 30 Mar 2010
Oplagsdato: 30 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701723

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk