TIGERBJERGET

Vis stort billede
TIGERBJERGET

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En tidlig morgen i maj bliver den gamle patriark og lensgreve på Brochenborg ædt af den sibiriske hantiger i godsets zoo. Nogen har bedøvet den 94-årige greve og fragtet den lamme mand ud til den sultne tiger, som nådesløst tager for sig af den uventede servering.


Tekstforfatteren, Janus, som er hyret til at skrive om Brochslægtens glorværdige historie, begynder at grave i grevskabets fortid, og skeletterne rasler ildevarslende bag slottets tykke mure.
Flere personer med tilknytning til greven har et motiv til at slå ham ihjel, men hvem har gjort det?
Er det den israelske nazijæger, der er på sporet af grevens tid som lejrkommandant i en kz-lejr i Hviderusland under 2. Verdenskrig?
Er det den uægte og hjemvendte grevesøn, der ikke vil finde sig i at hans homoseksualitet forhindrer ham i at arve godset?
Er det grevinden, der altid mangler penge til sit liv i overdreven luksus, eller er det den idealistiske chefzoolog, der ser grevens død som eneste udvej, hvis dyrene skal have et værdigt liv? Eller en helt anden person, der også hader greven?
Sporene fører tilbage i tiden til Hviderusland og Israel over New York og København og forbi en række unge kvinders mystiske forsvinden, som aldrig nogensinde er blevet opklaret.
Nis Jakob (f.1961) har skrevet 11 romaner siden 1999. Med Tigerbjerget er han tilbage med en original page turner af en krimithriller, der handler om ondskab og magt. Romanen skildrer en række skæbner, en slægt og en lille del af det Danmark, vi troede, vi kendte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nis Jakob
Sideantal: 340
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Nis Jakob
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jakobs Press
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 520 g
Udgivelsesdato: 17 May 2016
Oplagsdato: 17 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792970756

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk