Terror i tropenatten

Vis stort billede Tilføj
Terror i tropenatten

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det, der skulle have været en oplevelse for livet, udvikler sig pludselig til en menneskejagt gennem den afrikanske jungle - hvor odds er ulige fordelt, og hvor kun den stærkes lov gælder. Dan Borre er tilbage i et højeksplosivt eventyr i hjertet af det mørke kontinent
Dybt inde i den centralafrikanske regnskov har tour operator Dan Borre sat sig for at opfylde en håndfuld danske øko-turisters inderligste ønske: Et møde med den store lavlandsgorilla.
Så det er en flok forventningsfulde danskere, der begiver sig af sted på deres drømmerejse til et af kontinentets mest uspolerede naturområder. Hver med sin baggrund og historie - hver med sine egne, små hemmeligheder. Men det, der skulle have været en oplevelse for livet, udvikler sig snart til et sandt helvede.
Et sammenfald af uheldige omstændigheder gør, at de danske turister kommer på tværs af lokale magthavere, der er ligeglade med international lov og er villige til at gøre alt for at bevare deres beskidte og afsindige forehavende i en hemmelig mine.
Dan Borre, som ejer og driver 'Congo Adventure & Eco Tours', ser i øjnene, at han må tage sagen i egen hånd og optager jagten på de rå og skrupelløse mafia-bosser. Men det er pengestærke og hensynsløse folk, for hvem et menneskeliv betyder mindre end udsigten til en klækkelig fortjeneste. En ulige kamp, hvor Dan samtidig kæmper mod uret. Indtil en hjælpende hånd viser sig fra en uventet kant ...
I sin tredje roman med den danske erhvervsmand Dan Borre i hovedrollen tager Jan Larsoni et hæsblæsende tempo læseren med rundt i det Centralafrika, han kender så godt fra sine mange år som forretningsmand og dansk generalkonsul i området.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Larson
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 556 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2009
Oplagsdato: 25 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792539038

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Terror i tropenatten Siesta