Taxo Luma - Fortællinger om en Avatar

Vis stort billede
Taxo Luma - Fortællinger om en Avatar

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

TAXO LUMA – Fortællingen om en Avatar, er den skæbnesvangre beretning om en karismatisk ung piges usædvanlige opvækst og hendes vej frem til et ligeså usædvanligt kald.

Men det er også den spændende historie om forskeren Barato Beinonis flugt fra mørke kræfter, som har overtaget styringen i et åndløst Europa, på kanten af økonomisk ruin. Jaget af hemmelige agenter, og på jagt efter den navnkundige mystiker Asap Muzethi søger Beinoni at finde den eneste, der kan redde verden fra det totale kollaps: den længe ventede Avatar.

TAXO LUMA er en nærmest holografisk fortælling, som er baseret på en virkelig profeti om en kommende Messias. Ud over den medrivende historie formidles i fiktionsform esoteriske, metafysiske og tantriske indsigter, bl.a. den såkaldte Ildvognsmystik (Merkavah), hvis teknikker hovedpersonen får brug for i jagten på den genkomne Messias.

Men det er også en apokalypse, en samfundskritik af en verden, der er på vej ud over kanten af materialisme og grådighed. TAXO LUMA er en særegen vision, måske et mareridt – eller et håb med en drøm, vi lige nu befinder os midt i.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Muhl
Sideantal: 406
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: INDBUNDET
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 144 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 699 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2012
Oplagsdato: 21 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711398883

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Taxo Luma - Fortællinger om en Avatar Lindhardt Og Ringhof