Tak for sidst

Vis stort billede
Tak for sidst

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Unge nigerianske kvinder bliver lokket væk fra deres landsbyer i hjemlandet med løfte om arbejde i Europa, men hensynsløse bagmænd sender dem til et usselt og hårdt liv i prostitutionsmiljøet i Torino i Italien. Senere bliver kvinderne sendt videre til København, hvor bagmanden Sly afstraffer dem hårdt, hvis de ikke tjener penge nok.

For politifolkene på station City på Vesterbro betyder de afrikanske kvinder i gaderne ekstra arbejde – ud over at de har nok at se til, da en gruppe danske traumatiserede soldater hjemvendt fra Afghanistan gennemfører et stort og udspekuleret kup.

Et stykke tid efter kuppet står det klart, at en af soldaterne er blevet snydt på det groveste af sine kammerater. Derfor beslutter han sig for at sige ”tak for sidst” på en yderst raffineret måde, som koster dyrt.

Tak for sidst er tredje bind i serien om kriminalassistent Bjørn Agger fra Station City på Vesterbro i København.

Erik Hauervig (f. 1949) er tidligere kriminalassistent og har med sine realistiske krimier om narko, vold og kvindehandel på og omkring Vesterbro i København slået sit navn fast som en af Danmark mest troværdige politikrimiforfattere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Hauervig
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 162 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 589 g
Udgivelsesdato: 02 Apr 2014
Oplagsdato: 02 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068612

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Tak for sidst Skriveforlaget