T for tillid

Vis stort billede Tilføj
T for tillid

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

5 hjerter i Politiken:
”Det stærke i Graftons stil er tempoet – og den tålmodige færd frem mod klimaks. Samt den sproglige ro. Det er en stil, der flår i læserens nysgerrighed, og derfor er det umådeligt svært at lægge bogen fra sig. Sue Grafton er et godt bekendtskab, hvis man gerne vil læse krimier uden fornemmelsen af at stå i blod til anklerne.”
-Politiken

Sue Graftons krimier udkommer i 28 lande på 26 forskellige sprog. Hun er en international bestseller og har millioner af læsere verden over. Alene i USA er førsteoplagene på over 1 million eksemplarer. Hun påbegyndte sin alfabetserie om Kinsey Millhone i 1982 og har senest udgivet V is for Vengeance i USA. Med T is for Trespass foreligger der nu 20 Kinsey Millhone-bøger på dansk.

I hvad der ligner Sue Graftons mest foruroligende roman, konfronterer hun ondskaben direkte. Hendes fortællerstemme skifter pludseligt fra den rolige hverdagslige privatdetektivs til den ragende sociopats. En sociopat, der har stjålet sin identitet for at få adgang til jobs i plejesektoren. Spændingen strammer til som de mest rædselsvækkende ulykker nærmer sig. Spørgsmålet er, om Kinsey Millhone kan nå at stoppe dem, før det er for sent...

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sue Grafton
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originaltitel: T is for Trespass
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Astrid Lindeloff
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 250 mm
Vægt: 510 g
Udgivelsesdato: 16 May 2013
Oplagsdato: 16 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771281170

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

T for tillid Rosenkilde & Bahnhof