Syv Dage

Vis stort billede
Syv Dage

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Hold på hat og håndjern... Forrygende og socialt indigneret politiroman fra Cape Town." ***** - Bo Tao Michaelis i Politiken om Deon Meyers foregående bog, TRETTEN TIMER

Cape Town, Sydafrika: En snigskytte er begyndt at skyde tilfældige politifolk for at få genåbnet en uopklaret sag om mordet på en ung, kvindelig advokat. Samtidig beskylder han politiet for at dække over den skyldige.

Politiet er nødt til at genåbne sagen, og de sætter en af deres mest erfarne folk, kaptajn Benny Griessel, til at lede efterforskningen. Men sporene er blevet kolde, og alt, hvad Griessel har at gå efter er et sæt nøgenbilleder og en indviklet forretningshandel. Imens stiger presset fra ledelsen og medierne i takt med at snigskytten optrapper sine handlinger.

Samtidig må Griessel kæmpe for at holde sin nye veninde, sangerinden Alexa Barnard, ædru, indtil hun kan gøre comeback på scenen. Og pludselig udnævner snigskytten Griessel til sit næste offer.

For Griessel bliver det syv dage i helvede …

Deon Meyer er Sydafrikas førende kriminalforfatter. Han er en mester i neglebidende spænding og giver med sit troværdige persongalleri og sine farverige kulisser et intenst og stemningsfuldt billede af det moderne Sydafrika.

"Årets foreløbig bedste krimi" - Tonny Worm i Information om TRETTEN TIMER

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Deon Meyer
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originaltitel: Syven days
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Sven Ranild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 18 Apr 2013
Oplagsdato: 18 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220742

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Syv Dage Lindhardt & Ringhof