Svømmeren

Vis stort billede Tilføj
Svømmeren

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

EN KVÆLENDE VARM DAG I 1980’ERNES DAMASKUS – et ungt par forsøger desperat at finde medicin til deres feberhede baby, da en bilbombe brutalt splitter det lille trekløver ad.

Tredive år senere bliver Mahmoud Shammosh, en ung svensk-libanesisk forsker i moderne krigsførelse, pludselig sat i forbindelse med terrorisme og mord. Den eneste, han kan betro sig til, er sin tidligere kæreste, juristen Klara Walldéen. Og snart må de to flygte gennem et vinterkoldt Europa, hvor grænserne mellem ven og fjende, sandhed og løgn er lige så åbne som grænserne mellem landene. Samtidig er en navnløs CIA-agent på evig flugt fra konsekvenserne af sit livs fejltrin. En tavs sorg, der har ført ham ud på en rastløs odyssé gennem den kolde krigs brændpunkter i Libanon, Afghanistan og Irak. Indtil han en dag gør en opdagelse, der får ham til at drage af sted på egen hånd for at forhindre begivenheders amokløb.

SVØMMEREN er en intens thriller om dødbringende alliancer, om kærlighed og kyniske magtspil. Om svigt og forsoning, og om ikke at kunne løbe fra sin fortid.

SVØMMEREN er første roman med Klara Walldéen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Joakim Zander
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: Simmaren
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Andrea Fehlauer
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 733 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2014
Oplagsdato: 19 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702158632

Sprog

Dansk