Svar hvis du kan høre mig

Vis stort billede
Svar hvis du kan høre mig

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En tidlig oktobermorgen er den lokale jagtklub i Uvanå samlet. Blandt andre den nyslåede politichef ved Hagfors Politi Petra Wilander, og den knap så populære jagtentusiast Pär Sanner, der har taget sin teenagedatter Alva med. De skal bruge dagen på at jage elge i Timileskoven. Få timer senere runger lyden af et skud mellem træerne, men der er ingen elge i nærheden. Og da gruppen samles, er Pär og Alva forsvundet. Er Pär Sanner stukket af, er han blevet skudt, eller var det ham, der skød? Og hvor er Alva? Den sag skal Hagfors Politi efterforske, med deres egen politichef på listen over mulige mistænkte.

For Bodil, Pärs enke, bliver tilværelsen et mareridt. For journalisten Magdalena Hansson bliver drabet en gylden mulighed. Varmlandsbladet er truet af nedskæringer, og hun er på barsel. For at redde sit job og lokalredaktionens eksistens, går hun ind i efterforskningen og sætter alt på et bræt.

I Svar hvis du kan høre mig forvandles en elgjagt til et mareridt på et øjeblik. De efterfølgende seks dage bliver byens indbyggere, de mistænkte og deres relationer gennemtrævlet for at blotlægge hemmeligheder om hævn, utroskab og blodets bånd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ninni Schulman
Sideantal: 442
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 154 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 39 mm
Vægt: 658 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2014
Oplagsdato: 03 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771379396

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Svar hvis du kan høre mig People'Spress