Sværdets bid

Vis stort billede
Sværdets bid

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Mens Winston lægger sidste hånd på sin store tegneopgave i Deerhurst, er Halfdan ved at komme sig over sine sår. Han er blevet trolovet med Emma, stormanden Oddas kusine, og har fået lovning på giftermål, så snart kong Knud giver ham jord.
En nat bliver en lille landsby, der hører til Oddas besiddelser, overfaldet af ransmænd, som bortfører dens bønder, og i Oddas fravær påtager Halfdan sig at eftersætte gerningsmændene og befri gidslerne.
Uroen ulmer i Wales, og måske kan der komme en trussel mod kong Knud fra den kant. Og da en af voldsmændene påstår, han sidder inde med en viden, der gælder Knuds liv, pålægger Odda Winston og Halfdan at bringe fangen til kongen. Halfdan kommer i en klemme, da han allerede har givet en bonde sit ord på, at han egenhændigt må hænge ransmanden.
Før Knud lader fangen få foretræde for sig, forgives denne, og en rasende konge pålægger sine hunde at opstøve gerningsmanden. Men hvem er fangen, og hvilken trussel er det, han påstår at have kendskab til?
I arbejdet med at opklare de spørgsmål oplever Halfdan, at ét er at give en mand sit ord, noget ganske andet at holde sit løfte – hvis ens egen fremtid er prisen for at gøre det.
'Sværdets bid' er femte bind i serien om Winston, Halfdan og Alfilda.
I serien om Winston, Halfdan og Alfilda er tidligere udkommet 'Kongens hunde', 'Edbryder', 'En bondes ord' og 'Den tredje mønt'.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Jensen
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Kristian Nordentoft
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 134 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 305 g
Serie: Halfdan og Winston
Udgivelsesdato: 05 Sep 2013
Oplagsdato: 05 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771292299

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk