Studentermordet

Vis stort billede
Studentermordet

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

STUDENTERMORDET
”Syng om studentens lykkelige dag, lad os frydes i ungdommens vår!” Sådan lyder de første linjer af den sang, der skæbnesvangert indleder hver af romanens seks dele. Studentereksamen er net-op ved at blive afviklet i den svenske provinsby
Skoga, kriminalkommissær Christer Wijks hjemby. Men ikke alle er tilfredse med resultatet. Til translokationsfesten findes rektor Harald Hellmann pludselig myrdet – og både elever, lærere og censorer er under mistanke. For Hellmann var ingen populær rektor.
Maria Lang(1914-1991) var uddannet litteratur-historiker og arbejdede i perioden 1948-1974 som rektor og lektor ved Nya Elementarskolan för Flickor i Stockholm. Samtidig var hun en ekstremt produktiv forfatter, der især er kendt for sine puslespilskrimier om kriminalkommissær Christer Wijk. Ligesom forbilledet Agatha Christie byggede hun sine historier op som et puslespil, der brik efter brik samler et billede af forbrydelserne. Romanerne foregår i 1950’ernes svenske kulturmiljø og er præget af karakterer, hvis seksuelle motiver, det ofte er op Christer Wijk at opklare.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Lang
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Vår sang bliver stum
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kjeld Elfelt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Udgivelsesdato: 19 Aug 2015
Oplagsdato: 19 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740424

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Studentermordet Rosenkilde