Stonehenge kulten

Vis stort billede
Stonehenge kulten

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fyldt med koder, symbolik og ubarmhjertig spænding og fascinerende detaljer om verdens mest mystiske sted. En blockbuster-thriller som konkurrerer med det allerbedste fra Dan Brown.

Otte dage før sommersolhverv bliver en mand slagtet i en frygtelig ofring på det ældgamle monument Stonehenge i England foran en forsamling af kappeklædte tilbedere. Inden for få timer efter denne begivenhed, har en af verdens førende skattejægere skudt sig selv på sit landsted. Han efterlader et kryptisk brev til sin søn, han ikke har talt med i årevis, den unge arkæolog Gideon Chase.

Gideon Chase slår sig sammen med en frygtløs politikvinde, og snart afslører de et hemmeligt samfund - en gammel international legion, der har viet tusinder af deres år til Stonehenge.

Med en karismatisk og hensynsløs ny leder ved roret, udfører kulten nu rituelle menneskeofringer i et frygtindgydende forsøg på at afkode Stonehenges hemmeligheder.

Oversætter: Anne Mette Poulsen

Pressen skrev:

Stonehenge kulten er en tydelig efterfølger til Dan Browns succesromaner, men modsat så mange andre "copycats" føles bogen overraskende frisk ... Koder, mystiske selskaber, spænding, menneskeofringer - bogen har alt det der er indbegrebet af god ferielæsning. Dansk Bibliotekscenter

Den får mine varmeste anbefalinger. Krimi-Cirklen.dk

Stonehenge Kulten er en fantasifuld rejse i det mytiske og mystiske og i det dødsensfarlige spil om den totale magt, der først finder sin afgørelse, da de stærkeste individer mødes i slutkampen mellem det gode og det onde. Plottet er godt fundet på, og spændingen holdes ved lige bogen igennem. Bogvægten.dk

Bogen en underholdende ”page-turner” hvor handlingen er hurtig og effektiv, og personerne udfolder sig samtidig med handlingen. Det er en rigtig god sommerlæsning til at tage med på ferien - en af disse bøger, man bliver grebet af fra start til slut. Bogen egner sig særdeles godt til de ”code-thrillers” interesserede, og til dem som fascineres af mystikken bag Stonehenge. Bogen, der udkom i England i januar i år, røg direkte på top-10 boghandlerliste ( the bookseller top-10 bestseller list), og solgte i mere end 50.000 eks, i de første tre uger. Bornholms Tidende

Intelligent, forførende og effektiv. Daily Mail

En fantastisk debut fra Christer og jeg kan ikke vente på hans næste bog. Falcata Times

Underholdende. Daily Telegraph

Intens spænding. Star Magazine

Sam Christer er pseudonym for Mike Morley, han er CEO hos Sony Pictures Television i London og i Los Angeles. Han har skrevet manuskripter for række TV krimiserier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sam Christer
Sideantal: 432
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Katrin Agency
Omslagsgrafiker: Jentas
Originaltitel: The Stonehenge Legacy
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Jentas
Bredde: 136 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 05 Jun 2011
Oplagsdato: 02 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776772321

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk