Stjålet identitet

Vis stort billede
Stjålet identitet

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sara Dupont er med sin kæreste til maskebal i Venedig, da hendes taske bliver stjålet. Tidligt næste morgen findes en dansk pige død i kanalen neden for deres hotel. Hjemme spekulerer Sara meget over den døde pige i kanalen, og hvor hendes veninde fra Aarhus er blevet af. Hun efterlyser hende på Facebook, og lidt efter lidt begynder underlige ting at ske for Sara, som hun til sidst ikke selv er herre over. Samtidig kæmper hun med en graviditet med komplikationer.

Året efter sendes kriminalassistent Roland Benito en sen aften ud til Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov til et mord og en fangeflugt. En sygeplejerske er brutalt myrdet af en patient, der afsoner en behandlingsdom for drabet på sin tre måneder gamle baby. Roland begynder sammen med den flygtedes forsvarsadvokat at interessere sig for sagen. Der er noget, der ikke stemmer.

Anne Larsen arbejder på at få et journalistisk samarbejde med sin tidligere elev, Nicolaj. Også hun får interesse i den flygtede patient, og da hun selv er ivrig Facebook-bruger, opdager hun hurtigt sammenhængen. Der er noget galt i kvindens liv. Hvem er Sara Dupont?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: IGM DESIGN GRAFISK
Originaltitel: Stjålet identitet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Farfalla
Bredde: 152 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 527 g
Udgivelsesdato: 01 Jul 2012
Oplagsdato: 01 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799366378

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Stjålet identitet Forlaget Farfalla