Stille storm

Reduced price!
Vis stort billede
Stille storm

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

"... ikke bare endnu en krimiserie. Det er en utrolig velskrevet og spændende krimiserie." Litteratursiden.dk

Bog nummer to i canadieren Giles Blunts prisbelønnede serie om kriminalinspektør John Cardinal og hans makker Lise Delorme.

Vinder af Arthur Ellis Award from the Crime Writers of Canada .

En arm - minus hånd - bliver fundet i en baghave i Algonquin Bay, Ontario, Canada. I første omgang falder mistanken på bjørne, men under deres søgen efter flere legemsdele finder kriminalinspektør Cardinal hans makker Delorme en afsides liggende pelsjægerhytte, hvor nogen tydeligvis har parteret et lig.

Den myrdede viser sig at være en udlænding, en amerikaner med en skummel fortid, og Cardinal er alt andet end glad, da canadas beredne politi (Rødjakkerne) derfor bliver tilkaldt som assistance.

Ikke længe efter bliver endnu et lig fundet, denne gang en lokal læge. Der viser sig at være en forbindelse mellem de to mord, og Cardinals søgen efter sandheden fører ham tilbage i tiden til Montreal i 1970, hvor yderliggående franske separatistbegvægelser var i aktion. Hændelse fra dengang viser sig nu at få dødelige konsekvenser i Algonquin Bay.

Men nu begynder også den canadiske efterretningstjeneste at blande sig i efterforskningen. Er det mon blot for ikke at tabe terræn mht. sager, der har med terrorisme at gøre? Eller ligger der andet og mere bag?

Lige som i den første bog i serien, "Frosne sjæle", er hele historien sat i en ramme, hvor selv naturen synes at være med i en sammensværgelse mod politiet, da Ontario rammes af den værste isvinter i hundrede år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Giles Blunt
Sideantal: 326
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Delicate Storm
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Thomas Munkholt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Torgard
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 18 May 2011
Oplagsdato: 18 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792286246

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Stille storm Forlaget Torgard