Stadig savnet

Vis stort billede
Stadig savnet

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

  • Imponerende og skræmmende debut – på New York Times’ bestsellerliste og solgt til 21 lande.
  • Elegant komponeret krimi om at overleve mod alle odds.
  • Det er ikke altid sandheden, som er forløsende…
  • En psykologisk horrorhistorie

Den dag den 20-årige ejendomsmægler Annie O’Sullivan bliver bortført, har hun sat sig tre mål: at sælge et hus, at glemme et skænderi, hun netop har haft med moderen, som hun i forvejen har et anstrengt forhold til, og at komme tidsnok til middagsaftalen med sin kedelige kæreste.

Fremvisningen går trægt, men da en mand dukker op, idet hun er i færd med at låse sig ud, håber Annie, at det måske alligevel kan blive en god dag. Men intet er længere fra sandheden, for i stedet begynder et mareridt med daglige fysiske og psykiske overgreb i en hytte langt inde i skoven.

Annie O’Sullivan oplever et år i helvede med næsten daglige voldtægter, som ender med at gøre hende gravid. Det lykkes Annie at slå sin kidnapper ihjel, og hun prøver at vende tilbage til en ”normal” tilværelse, men mens politiet forsøger at afdække kidnapperens identitet, dukker der en uhyggelig – og velbegrundet – følelse op af, at faren langt fra er ovre…

”Stevens’ imponerende debut emmer af spænding, som intensiveres af den overraskende, men sandsynlige afslutning”. Publishers Weekly ”Dette er godt nok Stevens’ debutroman, men den virker ikke som den første bog.

Den knockouter læseren - en psykologisk thriller, som ikke sparer på krudtet, og titlen kunne ikke være mere passende”. Booklist ”Anbefales på det varmeste”. Library Journal ”En forbløffende velkomponeret debutroman”. Karin Slaughter ”Denne debutroman både chokerer og vækker beundring…”. USA Today.

Chevy Stevens voksede op på Vancouver Island. Hun har bl.a. arbejdet som ejendomsmægler. I stille perioder forestillede hun sig det værste, der kunne ske under en fremvisning, og det blev inspirationen til Fortsat savnet, som er hendes første bog. Den gik direkte ind på New York Times’ bestsellerliste. Chevy Stevens er i USA kåret som bedste debutant i 2010, og bogen har fået strålende anmeldelser bl.a. som en af forrige års bedste thrillere af Kirkus Review samt flere flotte nomineringer og anbefalinger. Filmrettighederne er solgt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chevy Stevens
Sideantal: 325
Sprog: Dansk
Originaltitel: Still missing
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Michael Krefeld
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 140 mm
Højde: 214 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 301 g
Udgivelsesdato: 02 Jun 2016
Oplagsdato: 02 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771162059

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk