Spindleren

Reduced price!
Vis stort billede
Spindleren

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Hvor normale edderkopper dræber deres bytte med det samme, tager edderkoppen hos Jonquet sig god tid. Jonquets edderkop er nemlig ikke bare et rovdyr. Den er et rovdyr, der ædes op af en sygelig besættelse af hævn.
I en overklassevilla i en parisisk forstad bor Richard Lafargue, en berømt plastikkirurg, og hans mærkværdige samleverske Eve. Hvilke syge bånd er det, der knytter de to sammen? Hvorfor låser Richard Eve inde på hendes værelse, når de har været ude i selskabslivet? Hvorfor disse konstante ydmygelser? Alex Barni, en småforbryder på flugt, har sine egne problemer. Han har slået en politimand ihjel, og hans billede er på forsiden af alle franske aviser. Løsningen: at skifte identitet. Richard Lafargue kan være mand for at ordne det, men enhver ny identitet har sin pris.
Thierry Jonquet, thrillerens ubestridte mester, væver her et psykologisk drama, som fanger læseren ind i et hjernespind af mareridtsagtig hævn. Spindlerenhar haft ubetinget succes, siden den udkom i 1984. Den overskrider krimiens traditionelle rammer og dykker ned i de mørkeste afkroge af menneskesindet. Thierry Jonquet døde i 2009 og har modtaget stor kritikerros. Hans bøger er oversat til 18 sprog. Spindlerener blevet filmatiseret i 2011 af Pedro Almodovar.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thierry Jonquet
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Arnaud De Grave
Originaltitel: Mygale
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Tang
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Arnaud De Grave
Udgiver: Labyrint Forlag
Bredde: 128 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 193 g
Udgivelsesdato: 08 Apr 2011
Oplagsdato: 08 Apr 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792452030

Sprog

Dansk

Spindleren Labyrint Forlag