Søvnen og døden

Vis stort billede
Søvnen og døden

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Gidselforhandleren hos Købehavns Politi, Niels Bentzon, skulle have talt hende fra det. Talt hende fra at kaste sig i døden denne sommernat på Dybbølsbro. Men han kunne ikke. Og der ligger hun så. Midt på skinnerne med baghovedet knust og en kryptisk besked skrevet på hånden.

Men hvem er hun? Hvad drev hende til at springe ud fra broen? Nogen eller noget var efter hende – noget der fik hende til at foretrække døden frem for livet.Snart går det op for Niels Bentzon, at kvinden ikke er en psykisk syg stakkel men en solodanser på Den Kongelige Ballet der har været forsvundet i to døgn. Og mens København sveder og gør det næsten umuligt at trække vejret, smider obduktionen en ny bombe ind i sagen: Kvinden har tilsyneladende været druknet og er blevet genoplivet lige inden hun sprang.

Niels indser snart at han står overfor en sag, hvor både Thorvaldsens værker og et antikt græsk mysterium spiller en afgørende rolle. En sag, der kaster lange skygger ind i døden.

Søvnen og Døden er danske A. J. Kazinskis brag af en opfølger til den prisbelønnede bestseller Den sidste gode mand, der udkommer i mere end tyve lande.

//www.litteratursiden.dk/anmeldelser/soevnen-og-doeden-af-aj-kazinsky

Om forfatteren:

A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnøw Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich. A. J. Kazinski debuterede i 2010 med bestselleren Den sidste gode mand, der udkommer i mere end tyve lande, og fik Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2010, og den prestigefyldte franske pris, Prix Relay, i 2011.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: A.J. Kazinski
Sideantal: 494
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 149 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 754 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2014
Oplagsdato: 14 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740016192

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Søvnen og døden Politikens Forlag