Sort sti

Vis stort billede
Sort sti

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I den hvinende storm på søen Torneträsks metertykke is finder man en død kvinde i et fiskeskur. Hendes øjne er stivfrosne og rundt om vristen har hun et mærkeligt
ringformet brandmærke. Hun er iført træningstøj og løbesko, men hendes undertøj er bestemt ikke velegnet
til sport. Hvordan er hun havnet i skuret? Hvem er hun?
Anna-Maria Mella og Sven-Erik Stålnacke fra politiet i Kiruna leder efter svarene sammen med Rebecka Martinsson, som efter længere tids sygeorlov er flyttet permanent tilbage til Kiruna og er begyndt at arbejde som offentlig anklager. Det viser sig snart, at kvinden på isen ikke er det eneste offer.
Sort stier tredje bog i Åsa Larssons populære krimiserie om den hårdtprøvede Stockholmsjurist Rebecka Martinsson. En barsk og actionfyldt spændingsroman om magt, nåde og skyld, mammon og minedrift.
Larssons første spændingsroman, Solstorm, som fik Det Svenske Kriminalakademis debutantpris, handlede om et mord i en frikirke, hendes anden bog Blodskyld, der modtog hæderen Bedste Svenske Kriminalroman 2004, handlede om et mord i den svenske kirke. I Sort stihar Åsa Larsson forladt religionen:
>>Jeg ville række ud over Kiruna, ud over Sverige til den anden side af jordkloden. Kiruna er jo også en by, der figurerer på det internationale landkort med LKAB, stålindustrien, Esrange og Ishotellet. Jeg ville under ingen omstændigheder have et kirkeligt miljø med igen. På trods af det er det den mest åndelige bog, jeg har skrevet - den handler om nåde<< siger Åsa Larsson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Larsson
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lilian Kingo
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Rebecka Martinsson, 3
Udgivelsesdato: 09 Nov 2006
Oplagsdato: 24 Jan 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770530163

Sprog

Dansk