Sort sne falder, pb.

Vis stort billede Tilføj
Sort sne falder, pb.

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

SORT SNE FALDER er en højdramatisk konspirationsthriller.

Da den skandaleramte politiker Peter Levin bliver udsat for et attentatforsøg, vendes et knusende valgnederlag til en sympatisejr for det lille midterparti Demokratisk Koalition. Partiet får magten til at vælge landets næste statsminister.

PET-chef Nikolaj Storm og kriminalkommissær Katrine Bergman fra drabsafdelingen efterforsker attentatet, der peger mod miljøkaktivister på den yderste venstrefløj. Men da liget af den myrdede attentatmand dukker op, fører efterforskningen frem til en hemmelig loge, som også Storms afdøde far, den afdøde arkitekt Herman Storm, var en del af. Men hvem er menneskerne bag logen, hvor langt rækker deres magt, og hvilken storstilet plan, som vil ændre Danmark for altid, er de i færd med at gennemføre?

Storm og Bergman indleder jagten på en morder og sandheden bag attentatet. En jagt, der fører dem ind i magtens centrum, mod politiske skandaler, mod afsløringen af angrebsplaner fra den kolde krig. Snart står de over for rigets bedst bevarede hemmelighed: en hemmelighed fra fortiden, der kan blive skæbnesvanger for dem alle. En hemmelighed begravet under indlandsisen - under den sorte sne, som stadig falder.

Flere detaljer

Mere info

Forfatter: Michael Katz Krefeld
Sideantal: 616
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 145 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 825 g
Udgivelsesdato: 19 Jun 2013
Oplagsdato: 09 Feb 2014

PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711377345

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Sort sne falder, pb. Lindhardt Og Ringhof