Sort sne falder

Vis stort billede
Sort sne falder

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

" Michael Katz Krefelds nye krimi er ikke på internationalt niveau, den er bedre ... der sættes ganske enkelt ikke en fod forkert i denne vellykkede politiske thriller . " Weekendavisen

SORT SNE FALDER er en højdramatisk konspirationsthriller.

Da den skandaleramte politiker Peter Levin bliver udsat for et attentatforsøg, vendes et knusende valgnederlag til en sympatisejr for det lille midterparti Demokratisk Koalition. Partiet får magten til at vælge landets næste statsminister.

PET-chef Nikolaj Storm og kriminalkommissær Katrine Bergman fra drabsafdelingen efterforsker attentatet, der peger mod miljøkaktivister på den yderste venstrefløj. Men da liget af den myrdede attentatmand dukker op, fører efterforskningen frem til en hemmelig loge, som også Storms afdøde far, den afdøde arkitekt Herman Storm, var en del af. Men hvem er menneskerne bag logen, hvor langt rækker deres magt, og hvilken storstilet plan, som vil ændre Danmark for altid, er de i færd med at gennemføre?

Storm og Bergman indleder jagten på en morder og sandheden bag attentatet. En jagt, der fører dem ind i magtens centrum, mod politiske skandaler, mod afsløringen af angrebsplaner fra den kolde krig. Snart står de over for rigets bedst bevarede hemmelighed: en hemmelighed fra fortiden, der kan blive skæbnesvanger for dem alle. En hemmelighed begravet under indlandsisen - under den sorte sne, som stadig falder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Katz Krefeld
Sideantal: 617
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 161 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 48 mm
Vægt: 1218 g
Udgivelsesdato: 17 Sep 2012
Oplagsdato: 08 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711395868

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Sort sne falder Lindhardt Og Ringhof