Sorgenfri

Vis stort billede
Sorgenfri

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er blevet efterår. I en bank i Oslos centrum får bankdirektøren 25 sekunder til at tømme hæveautomaten for kontanter. Han bruger 31. Bankrøveren viser seks fingre til overvågningskameraet og skyder en kvindelig bankassistent.
Kriminalassistent Harry Hole vågner i sin lejlighed uden korttidshukommelse. De seneste tolv timer er fuldstændig væk. Han ved, han har været til middag hos Anna, en gammel flamme. Det er alt, han erindrer.
Harry Hole og den nyuddannede Beate Lønn bliver sat på sagen om bankrøveren, der har fået tilnavnet >>Gårdslagteren<<, men den eneste, der ser ud til at kunne hjælpe politiet, er Raskol, en sigøjner og myteomspundet bankrøver, der sidder i fængsel efter at have meldt sig selv, men det virker, som om han bare fører Hole rundt ved næsen.
Sorgenfri er fjerde bind i serien om den drikfældige norske politimand Harry Hole - den store og klodsede, melankolske individualist med hang til selvplageri, den udskældte og upopulære opdager, som i alt sin fejlbarlige menneskelighed er en både charmerende og fascinerende skikkelse.
"Nesbø er på alle måder en af de mest originale krimiforfattere i Europa." Politiken
"SORGENFRI holder ubesværet samme høje niveau, som man er blevet forvænt med i Jo Nesbøs krimier ... interessante skæbner, godt tegnede bipersoner og så naturligvis Harry Hole selv, der er så elskelig i al sin fejlbarlighed og sine tapre anstrengelser for at opføre sig ordentligt."
Weekendavisen
"Jo Nesbø udfolder atter sit uimodståelige talent for at gøre Oslo til en farverig scene for udspekulerede intriger."
B.T.
"En heftigt rockende Oslo-krimi."
Berlingske Tidende

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jo Nesbø
Sideantal: 468
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Mendelsund
Originaltitel: Sorgenfri
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Modtryk
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 518 g
Serie: Serien om Harry Hole, 4. bind
Udgivelsesdato: 31 May 2016
Oplagsdato: 31 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771465785

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk