Sorgenfri

Vis stort billede
Sorgenfri

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Det er blevet efterår. I en bank i Oslos centrum får bankdirektøren 25 sekunder til at tømme hæveautomaten for kontanter. Han bruger 31. Bankrøveren viser seks fingre til overvågningskameraet og skyder en kvindelig bankassistent.
Kriminalassistent Harry Hole vågner i sin lejlighed uden korttidshukommelse. De seneste tolv timer er fuldstændig væk. Han ved, han har været til middag hos Anna, en gammel flamme. Det er alt, han erindrer.
Harry Hole og den nyuddannede Beate Lønn bliver sat på sagen om bankrøveren, der har fået tilnavnet >>Gårdslagteren<<, men den eneste, der ser ud til at kunne hjælpe politiet, er Raskol, en sigøjner og myteomspundet bankrøver, der sidder i fængsel efter at have meldt sig selv, men det virker, som om han bare fører Hole rundt ved næsen.
Sorgenfrier fjerde bind i serien om den drikfældige norske politimand Harry Hole - den store og klodsede, melankolske individualist med hang til selvplageri, den udskældte og upopulære opdager, som i alt sin fejlbarlige menneskelighed er en både charmerende og fascinerende skikkelse.
Jo Nesbøhar modtaget flere prestigefulde priser for sit forfatterskab: Glasnøglen, Rivertonprisen og den norske Bokhandlerpris.
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jo Nesbø
Sideantal: 468
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Allan Hilton Andersen
Oplag: 11
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Harry Hole, 4. bind
Udgivelsesdato: 12 Oct 2005
Oplagsdato: 09 Jul 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773949634

Sprog

Dansk