Solstorm

Vis stort billede
Solstorm

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da Viktor Strandgård dør, er det faktisk ikke første gang.Sådan lyder indgangssætningen til svenske Åsa Larssons nervepirrende spændingsbog SOLSTORM.
Optakten er mordet på frikirkeprædikanten, Paradisdrengen Viktor Strandgård, og herefter går det ellers slag i slag i et sne- og isknitrende Kiruna, hvor mørket er tungt, og hvor nordlyset glider magisk over himlen, når det stormer på solen.
Skattejurist Rebecka Martinsson, som bor i Stockholm, men er vokset op i Kiruna, befinder sig pludselig midt i begivenhederne, og hun tvinges mere eller mindre mod sin vilje til at finde ud af, hvem og hvad der er indblandet i mordet på hendes ungdomskammerat Viktor Strandgård. Og skeletterne vælter ud af skabene.
SOLSTORM giver læseren indblik i et lukket samfund, hvor man er parat til at gøre alt for at beskytte sine egne interesser og hemmeligheder. Og vi kommer tæt på tre yngre kvinders meget forskellige liv.
Et brag af en debut. Faktisk kommer man under læsningen flere gange til at tænke på Kerstin Ekmans 'Hændelser ved vand', som nok er verdens bedste kriminalroman.
Povl Høst-Madsen, Ekstra Bladet
Lysende svensk krimidebut! Det er barsk, men også morsomt, for Larsson er herligt usentimental, når hun tager sine personer på kornet.
Mette Strømfeldt, B.T.
Omslag: Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Larsson
Sideantal: 317
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Helene P. Sørensen
Oplag: 8
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Serie: Serien om Rebecka Martinsson, 1. bind
Udgivelsesdato: 15 Mar 2005
Oplagsdato: 28 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773948941

Sprog

Dansk