Solstorm

Vis stort billede
Solstorm

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det stormer på solen. Nordlyset glider som en drage over Kirunas stjernehimmel. Sneen vælter ned, og det er mørkt og bidende koldt. I Krystalkirken kæmper lys og mørke og menighedens ikon, den karismatiske Viktor Strandgård, Paradisdrengen, findes myrdet og lemlæstet midt i altergangen.
I Stockholm trommer regnen på ruderne. Jurist og arbejdsnarkoman Rebecka Martinsson, som for længst har forladt sin fødeby Kiruna, modtager en telefonopringning. Det er mordofrets søster, Sanna, som beder Rebecka komme ""hjem"". Sanna har brug for hendes hjælp, for hun frygter, at politiet mistænker hende for mordet på broderen, og hun er bange for at miste sine to børn.
Modvilligt tager Rebecka Martinsson tilbage til sin fødeby. Hendes hjemkomst vækker noget til live, og snart jages hun af både sin egen fortid og voldsomme kræfter, som vil gøre hende tavs. I Kiruna vokser skyld og had om kap med mørket, og Rebecka skal finde langt ind i sig selv for at turde tage kampen op.
Solstormer en bog om kærlighed, had, løgn og religiøst hykleri. Om at blive udstødt af ""sine egne"" og om at være kvinde i forskellige verdener. En bog, der har alt det, vi vil have.
Solstormblev belønnet med Det Svenske Kriminalakademis debutantpris 2003.
Tag en del Liza Marklund, en del Henning Mankell, en del fra filmene Jægerne og Fargo, sæt et kvalitetsstempel på, og du har Åsa Larssons SOLSTORM.
Carina Wising, Kultur Kuriren
Åsa Larsson er svaret på alle svenske krimielskeres bønner om en kvindelig spændingsforfatter, som kan tage kampen op med de norske. SOLSTORM har alt û og mere til.
Wega Håkansson
Begavet og filmisk. Åsa Larssons sprog er effektivt og dragende. Og som i alle gode kriminalromaner ligger det bedste lige ved siden af hovedhistorien.
Jan-Olov Nyström, SN

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Åsa Larsson
Sideantal: 317
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Helene P. Sørensen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Modtryks spændingsbøger.
Udgivelsesdato: 19 Feb 2004
Oplagsdato: 18 Mar 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773948163

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk