Solbaderens dagbog

Vis stort billede
Solbaderens dagbog

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Solbaderens dagbog

Arlene Duvall er tilsyneladende styrtende rig; men hun vil bestemt ikke afsløre for Perry Mason, hvor hun har fået sine mange penge fra. Der er vist ikke rent mel i posen.
Da Arlene ringer til Perry Mason fra det fjortende hul på Remuda-golfbanen og siger, at hun er blevet bestjålet, invi­terer Mason hende op på sit kontor. ”Jamen, jeg har ikke noget at tage på,” svarer den unge dame – og det mener hun helt bogstaveligt. Hendes fars er blevet kendt skyldig i bankrøveri – og nu er alle pengene fra byttet forsvundet sporløst. Selv er hun også blevet frastjålet alt – undtagen sit gode navn og rygte.
Mysteriet om denne henrivende solbader ser ud til at være en sag om et ganske almindeligt tyveri – lige indtil man ved et tilfælde snubler over … et mord?
Erle Stanley Gardner(1889-1970) amerikansk jurist og krimi­forfatter. Han var enormt produktiv – skrev bl.a. omkring firs romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effek­tive sekretær Della Street. Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Califor­nien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erle Stanley Gardner
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Originaltitel: The Case of the Sun Bather's Diary
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Leif Tronholm
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En Perry Mason-krimi
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771289190

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Solbaderens dagbog Rosenkilde & Bahnhof