Snehvide skal dø

Vis stort billede
Snehvide skal dø

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

På en regnfuld novemberdag bliver politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver Von Bodenstein kaldt ud til et mistænkeligt trafikuheld. En kvinde er faldet ned fra en gangbro, blevet påkørt af en bil og er kommet slemt til skade. Umiddelbart ligner det en ulykke, men et vidne fortæller, at det måske ikke var ved egen hjælp, hun faldt.

Kvindens navn er Rita Cramer. Og eftersøgningen på mordforsøget leder Pia og Oliver til den lille landsby Altenhain, hvor Rita Cramer tidligere boede. Byen gemmer på flere mysterier. Elleve år tidligere forsvandt to syttenårige piger sporløst, og personen, som blev dømt for forbrydelsen dengang er selvsamme Pia Cramers søn, Tobias. Han er netop blevet løsladt og vendt tilbage til barndomsbyen.

Pia og Oliver mødes af en mur af tavshed i lillebyen. Efterforskningen går trægt, og da endnu en ung pige forsvinder, begynder det at ligne en gentagelse af fortidens synder. Og hvem der står bag, har byens beboere en klar mening om, og de er ikke bange for at tage sagen i egen hånd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nele Neuhaus
Sideantal: 464
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 158 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 680 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2016
Oplagsdato: 14 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771374957

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Snehvide skal dø People'Spress