Sneglens hus

Vis stort billede
Sneglens hus

374,94 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Åbenrå Noir!

Suveræn sønderjysk spænding i bedste nordiske tradition fra Henning Mankell og Håkan Nesser.

Om kriminalkommissær Carsten Mathiesen fra åbenrå og hans tyske kollega Christiane Müller.

En kold vintermorgen i Sønderjylland, med en lav sol over de flade landskaber, bliver et ældre ægtepar fundet brutalt myrdet på en afsidesliggende gård. Den midaldrende kriminalinspektør Carsten Mathiesen fra åbenrå får overdraget sagen. Få dage senere bliver yderligere tre mennesker fundet myrdet på lignende vis. Politiet – og i endnu højere grad medierne – er overbevist om, at gerningsmændene er østeuropæiske kriminelle på tyvetogt over Europas åbne grænser. Kriminalfolk fra storbyen Esbjerg overtager den højprofilerede efterforskning, men Matthiesen tror, at sagen hænger anderledes sammen. Han begynder at grave dybt i ofrenes fortid og finder uventede forbindelser til et mord begået lige efter krigen i regionen, som stadig kæmper med sin nazi-fortid. Da et ældre tysk ægtepar forsøges myrdet syd for grænsen, må Matthiesen samarbejde med den kvindelige kriminalkommissær Christiane Müller fra Flensborg. Blodsporene fører Matthiesen og Müller længere og længere ind i grænselandets betændte fortid på jagt efter en nådesløs morder.

Sneglens hus er første bind i en ny krimiserie om kriminalkommissærerne Matthiesen og Müller fra det sønderjyske grænseland, der hærges af kriminalitet, spændinger mellem befolkningsgrupper og globaliseringens sideeffekter. Seriens bind 2 og 3 udkommer i hhv. 2010 og 2011.

Hans Schmidt Petersen blev født i 1962 i Sønderjylland som del af det tyske mindretal. Hans første roman modtog Debutantprisen. Han har boet en årrække i Berlin, hvor han bl.a. skrev en række krimier på tysk, hvoraf den ene modtog prisen som årets bedste krimi. Senest har han udgivet et par romaner på dansk, men vender nu tilbage til kriminalromanen og sin fødeegn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Schmidt Petersen
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 516 g
Udgivelsesdato: 07 Oct 2009
Oplagsdato: 16 Dec 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792523020

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk