Slutspillet

Vis stort billede
Slutspillet

189,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da tre PET-agenter bliver sprængt i luften, opstår mistanken om, at der måske er et hemmeligt netværk, som handler uden om den nyudnævnte chef. Og hvad er i virkeligheden regeringens største problem? At opklare sprængningen eller vurdere, om der er stemmer i begivenhederne til næste valg. Og hvorfor kan to kvinder ikke få lov til at leve deres drøm ud om at blive kunstmalere på en lille græsk ø for en lottogevinst? Det ser ud til, at fortidens ”snavs” altid dukker op igen og sætter en ny dagsorden.

I 2011 udkom Jørgen Bodilsens thriller Syndikatet , der var bygget på virkelige hændelser i Danmark i begyndelsen af 80’erne. Med sin underliggende humor fik Syndikatet mange begejstrede læsere om dengang, Saddam Hussein fik bygget troppetransportskibe på Helsingør Skibsværft. Dette er den selvstændige opfølger til Syndikatet .

I Slutspillet dukker en del af personerne fra Syndikatet op på ny, og deres veje mødes i et spil om at finde en sammenhæng i en række begivenheder og et dødsfald. Ingen ved, hvem de kan stole på.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Bodilsen
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Line Riise
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 150 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 338 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2013
Oplagsdato: 21 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793068131

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Slutspillet Skriveforlaget