Slørets by

Vis stort billede Tilføj
Slørets by

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det halvnøgne, mishandlede lig af en ung kvinde findes på stranden, og i en lejlighed i et trøstesløst kvarter i Jedda sidder en amerikansk kvinde og venter på sin mand, som er sporløst forsvundet.
Efterforskningen viser at liget ikke bare er endnu en anonym stuepige, som er blevet slået ihjel af sin saudiske arbejdsgiver, og at den forsvundne amerikaner ikke bare er endnu en utro ægtemand, som er stukket af fra sin kone. Og kriminalkommissær Osama Ibrahim må indse, at de to sager er tæt forbundet.
Den stærkt religiøse ørkenguide Nayir og den ambitiøse kriminaltekniker Katya mødes igen i et fælles ønske om at opklare drabet på den unge kvinde. I Jeddas kvælende hede, hvor religiøs fanatisme går hånd i hånd med beduinernes oldgamle traditioner, hvor vestlig livsstil så småt begynder at trænge ind i selv de mindste sprækker, hvor tvivlen nager og hvor mænd og kvinder må udvise den største opfindsomhed for blot at kunne tilbringe et øjeblik sammen, kæmper Katya og Nayir en fortvivlet kamp for at finde sandheden – og hinanden.
I denne tæt forbundne opfølger til den internationale succes Den sidste suravæver Zoë Ferrarisendnu engang et tæppe af østens mystik og fortættet psykologisk spænding.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Zoe Ferraris
Sideantal: 509
Sprog: Dansk
Originaltitel: City of Veils
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Brian Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mrs. Robinson
Udgivelsesdato: 29 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788764505023

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk