Slangens hale

Reduced price!
Vis stort billede
Slangens hale

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Dan Turéll ville have elsket Leonardo Paduras salsadansende krimier." **** Politiken

"En uimodståelig krimi og en fascinerende læseoplevelse." Bibliotekernes lektørudtalelse

Hver gang antikvarboghandler og tidligere politimand Mario Conde kommer i Havanas forfaldne kinesiske kvarter, går hans tanker automatisk tilbage til 1989, hvor et drab fandt sted i denne eksotiske del af byen.

En gammel kineser blev dengang fundet hængt. En af hans fingre var skåret af, og en cirkel og to pile var ridset ind i hans bryst. Condes kollega Patricia Chion bad ham om hjælp til at opklare sagen, idet den myrdede var en ven af hendes far, der som ung kineser emigrerede til Cuba i begyndelsen af århundredet.

Efterforskningsarbejdet førte også Conde til andre af byens miljøer, da det viste sig, at der i mordets udførelse også indgik ritualer fra den cubanske santería-religion. Conde afslørede uventede forbindelser, hemmelige forretninger og en historie om den slags opofrelse og uheld, som er kendetegnende for mange kinesiske indvandrerfamilier. Som en kinesisk talemåde siger, må man først finde slangens hale for at nå frem til hovedet.

I denne syvende roman i serien om Mario Conde møder vi naturligvis også smukke kvinder og den velkendte kreds af venner, der drikker og spiser og holder muntre sammenkomster for at klare en hverdag fyldt med knaphed og usikkerhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leonardo Padura
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originaltitel: La cola de la serpiente
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 04 Oct 2012
Oplagsdato: 04 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220674

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Slangens hale Lindhardt & Ringhof