Slagteren - PB

Vis stort billede
Slagteren - PB

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Tom Hartmann (Dræbende applaus) har det med at blive viklet ind i kriminelle miljøer. Han tager til Cap Ferrat i Sydfrankrig for at besøge sin gamle studiekammerat Eddie Jones, som har en forretnings ide, han vil drøfte med ham. Problemet er bare, at Eddie også har liget af en smuk kvinde liggende i bagagerummet i bilen.

Samtidig lander en højst spektakulær drabssag på bordet hos Toms ekskone, politiefterforskeren Cathrine Price: De jordiske rester af den frygtede kunstkritiker Gerhard Elming ankommer til Galleri PL i Oslo midt under en fernisering. Anrettet som en grotesk kopi af et af verdens mest berømte kunstværker.

Slagteren er en international thriller i højt tempo fra et dekadent miljø i et af de rigeste ferieparadiser på Rivieraen. Et solrigt sted for lyssky individer. En historie spækket med menneskelig dårskab, mørke hemmeligheder, begær og umættelig hævnlyst. Bogen gnistrer af sprogligt overskud, spænding, komiske situationer og overraskende vendinger.

Øystein Wiik debuterede med et brag i operakrimien Dræbende applaus, der høstede lige så begejstrede anmeldelser i Danmark som i forfatterens hjemland Norge. I Slagteren står billedkunstens verden for tur og i næste bog en ny kunstart.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Øystein Wiik
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: John Jensen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 143 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 521 g
Udgivelsesdato: 01 Mar 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771594461

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Slagteren - PB People'Spress