Skyggemanden

Vis stort billede
Skyggemanden

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En gammel vandrehistorie vækkes til live, da en dreng forsvinder sporløst i Statsskoven. I vandrehistorien fortælles det, at skoven er delt op i to lige store halvdele. I den ene regerer Skyggemanden. Hvis man bevæger sig ind på hans område efter midnat, risikerer man aldrig mere at vende tilbage til sine kære. Under politiets efterforskning finder man ud af, at nøjagtigt det samme skete i Statsskoven for 24 år siden. En dreng forsvandt sporløst og blev aldrig siden fundet.

Sideløbende med sagen om den forsvundne dreng står Marcus Falck tillige over for tre uforklarlige mord, hvor morderen hver gang efterlader et afrevet stykke papir på sit offer. På papiret står skrevet nogle bogstaver, som umiddelbart ikke giver nogen mening.

Men da Drabsafdelingen i Nordsjælland først får åbnet op for de to mystiske sager, begynder begivenhederne at tage en højst dramatisk vending. En vending, som ingen i deres vildeste fantasi kunne have forestillet sig.

Uddrag af bogen

“Sluk den lygte,” kommanderede Peter og langede ud efter den.Benjamin så forstenet til, da lygten blev slået ud af hans hånd og trillede ind mellem træerne.“Hvad skal jeg gøre?” råbte han desperat og stirrede som hypnotiseret ind i mørket på lyskeglen, som tegnede uhyggelige mønstre hen over skovbunden.“Du skal selvfølgelig gå ind og hente den,” sagde Peter med en stemme, der sitrede af angst.“Det tør jeg ikke.” Benjamin begyndte at græde.Stanken tog til i styrke. Det føltes, som om et ukendt væsen langsomt rykkede tættere på stedet, hvor de stod.

Om forfatteren

Poul Erik Larssoner født på Nørrebro i København og opvokset i Bagsværd. Hans interesser spænder vidt og indbefatter motionscykling, fluefiskeri og lange traveture i naturen, hvor han ofte finder inspiration til handlingen i sine romaner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Erik Larsson
Sideantal: 390
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sabine Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 541 g
Udgivelsesdato: 01 May 2014
Oplagsdato: 01 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793175693

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk